Mijn aansluiting voor telefoon en/of televisie doet het niet

De aansluiting is aangelegd tot in de meterkast. Dit geldt ook voor uw kabelaansluiting. U bent als bewoner zelf verantwoordelijk voor de verdere aansluiting. Neemt u contact op met uw provider (aanbieder van internet/telefoon en televisie). ProWonen komt hiervoor niet bij u langs.

Heeft u ook al met een ander toestel geprobeerd te kijken of het aan het toestel ligt?